Over Ons

Een karavaan werd oorspronkelijk ingezet als middel om handel te drijven tussen twee ver uiteen liggende gebieden. Precies dit verbindende aspect staat ook centraal bij Karavaan. Gelegen op het charmante Kwakersplein, met een heerlijk groot terras, heeft Karavaan een echte buurtfunctie; iedereen is welkom, 7 dagen per week. 

Iedere dag zijn wij om 09:00 geopend, zodat jij je dag bij ons kan beginnen met een bakkie koffie, een vers sapje en een lekker ontbijtje. Onze uitgebreide dag- en avondkaart is gevuld met heerlijke gerechten waarin je de smaken uit diverse gebieden van de karavaanroute kunt proeven. Op zoek naar een plek om te flexwerken? Met onze flexwerkdeal en grote zaak gevuld met daglicht is het zeker dat jij jouw perfecte werkplekje kunt vinden. In de avond ben je welkom bij ons voor een gezellige borrel

Een verjaardagfeestje of bedrijfsborrel met meer tequila dan water? Gaan we regelen.
Een privé diner met familie of je beste vrienden? Geen probleem. 
Onze ruimtes zijn ook af te huren voor jouw privé-feestjes. Neem contact met ons op via reserveren@karavaanamsterdam.nl en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee!