Over Ons

Een karavaan werd oorspronkelijk ingezet als middel om handel te drijven tussen twee ver uiteen liggende gebieden. Precies dit verbindende aspect staat ook centraal bij Karavaan. Gelegen op het charmante Kwakersplein, met een heerlijk groot terras, heeft Karavaan een echte buurtfunctie; iedereen is welkom, 7 dagen per week. 

Onze Koffiebar is elke dag geopend vanaf 9:00 voor, je raadt het al, koffie ;) Daarnaast serveren we er verse sappen en huisgemaakte limonades. Ook voor take-away! 

Het centrale deel van Karavaan is ontworpen voor allerlei soorten gebruik. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Perfect dus om te werken. Uiteraard kan je bij ons ook ontbijten, lunchen en dineren. Op de kaart vind je gerechten uit de diverse gebieden van de Karavaan route.  
 
In de avonden gaat de muziek een tikkie harder en met de reusachtige bar als bruisend middelpunt, kun je bij Karavaan ook zalig borrelen. 

Een verjaardagfeestje of bedrijfsborrel met meer tequila dan water? 
Gaan we regelen. 
Een privé diner met familie of je beste vrienden? 
Geen probleem.  
 
Het is namelijk ook mogelijk om een gedeelte van Karavaan af te huren.  
Neem contact met ons op via reserveren@karavaanamsterdam.nl en laat ons weten wat je in gedachten had. Wij denken graag met je mee!